maanantai 24. syyskuuta 2012

Huonepläjäys

Yleisön pyynnöstä esittelen nykyisen asuntoni kuvilla.


Pienihän tämä on, mutta olen äärettömän iloinen omasta kylpyhuoneesta ja keittonurkkauksesta. Muissa HUSTEP:ilaisille mahdollisissa asuntoloissa ei moista luksusta ole. Anteeksi pojat! (Tämä asuntola on tosiaan vain tyttöjä varten) Aion kunnioittaa kylppäriä testaamalla tänään ensimmäistä kertaa itse kylpyammetta. Ostin onsen-pulveria, jonka avulla kylvystä pitäisi tulla saman lainen kuin aidossa Japanilaisessa kuumassa lähteessä ; )

8 kommenttia:

 1. Tuohan näyttää todella kodikkaalta ^.^ Just sellanen japanilainen mukava pikku opiskelijakämppä ^o^

  -Jenna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja varmaan muuttuu vielä kodikkaammaksi vuoden mittaan kun tavaraa kertyy :,D

   Poista
 2. Kivan näköinen kämppä, joskin pieni, mutta kaikki tarpeellinen näyttää löytyvän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, suomalaiseen makuun pieni, mutta hyvin varusteltu : )

   Poista
 3. Varsin mukavan näkönen huone ^^ Suorastaan luksusta opiskelelijakämpäksi (tai ainakin verrattuna siihen minkälainen kuva mulla on japanilaisista sellaisista 8D)
  (Emilia)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on tämä minunkin käsitykseni mukaan aika luksusta jo siitä syystä, että tämä oli tosiaan ainoa asuntola jossa huoneisiin kuuluu omat kylppärit :,D

   Poista
 4. Tuo näyttää kyllä mun mielestä melko tilavalta kämpältä, varsinkin asuntola huoneeksi. Jotenkin jännän näköstä nuista kuvista päätellen, kun ei oikiastaan näytä japanilaiselta kämpältä. Tai ehkä näyttää vähän sellaiselta japanilaisen ja eurooppalaisen asunnon risteytykseltä.

  Mun mielestä ainakin on aina ollu jännää Japanissa käydessä kiinnittää huomiota kaikkiin pieniin yksityiskohtiin niin kuin ovenkahvat, hanat tai rakennusmateriaalit, jotka poikkeaa paljon siitä mihin kotimaassa on tottunu.

  -J-V

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha sinä olet kyllä ensimmäinen suomalainen, jonka mielestä tämä on tilava! Mutta totta, on tämä asuntolahuoneeksi ihan hyvän kokoinen. : )

   Jotenkin tämä huone tuntuu sellaiselta hotellihuoneen ja normaalin asuntolahuoneen kummalliselta risteytykseltä minusta :,D En ymmärrä miksi vain Suomessa tunnutaan osaavan tämä kuuman ja kylmän veden yhdistäminen samaan hanaan, mutta toimiipa tämä näinkin. : D

   Poista