maanantai 17. maaliskuuta 2014

Vaatteita osa 2

Jaksoin jatkaa viimeviikolla aloittamaani projektia ainakin toisen viikon. Eli vuorossa olisi taas viikollinen erilaisia asukokonaisuuksia Kangaskasan arjesta. Viikon yleinen teema oli kevät/sen odotus ja hypetys eli vaatteet olivat aika kesäisiä... Mikä ei ehkä ollut ihan paras mahdollinen asia ainakaan viikonloppuna kun satoikin taas uutta lunta.


Tästä on nyt vaikeaa saada selvää, mutta minulla on jalassa hyvin leveälahkeiset housut jotka näyttävät usein maksihameelta. Näin tarkemmin ajatellen kaikki mitä kuvassa näky kelloa ja aluspaitaa lukuunottamatta on hankittu Japanista.
 
 Pyöräilin ensimmäistä kertaa yliopistolle tänä vuonna. Matkaa on suuntaansa 7 km, joten vaatetus oli käytännöllinen. Illalla kävin kahvilla kavereiden kanssa.

 Kotipäivän asu oli suorastaan kesäinen ja selkeästi eläinteemainen.
 Tässä paremmin ne aikaisemmat housut. Oikeanpuoleiset ovat lempihuousuni ikinä.

 Viikonloppuna punainen villaneule ja thermo-sukkahousut lämmittivät muuten kesäistä vaatetusta. Käytössä olivat kaksi kolmesta suosikki t-paisastani, Biisoni ja Apina. Tarvitsen kesäksi ehdottomasti lisää eläinpaitoja (mutta ei mitään kissoja, koiria tai kotkia vaan jotain vähän jännempää).

Tällainen viikko tällä kertaa. Jos joku oikeasti lukee tätä, niin kertokaa toki mietteitänne siitä, olisiko tätä mahdollista muuttaa hieman mielenkiintoisemmaksi?

Muussa tapauksessa koitan tehdä samanlaisen postauksen taas viikon kuluttua~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti