perjantai 7. maaliskuuta 2014

Vaatepostaus numero 1

En edes kutsu tätä muotipostaukseksi, koska en voi sanoa millään tasolla oikeasti seuraavani mitään muotia. Ideani on tosiaan nyt sellainen, että pyrin joka päivä ottamaan kuvan vaatetuksestani ja postaan sitten aina viikoittain tänne viikon saaliin. Ymmärtääkseni paremmin omaa tyyliäni ja saadakseni motivaatiota pukeutumiseen. Koska jos ihan rehellisiä ollaan niin Japanin jälkeen tämä suomalaisten arkipukeutuminen on niin masentavaa että alkaa hiljalleen omakin into hiipua. Katsotaan miten tämä tulee kestämään tai onnistumaan ja toivotaan että tämä on myös jonkun muun mielestä hauskaa katseltavaa ja inspiroi muitakin pukemaan ylleen muutakin kuin farkut ja hupparin.


 Näillä asuilla yliopistolle maanantaina ja tiistaina. Pointtina itselleni laukut sekä sukat. Kauluspaidan kanssa on myös käytössä ne kaikkien vihaamat hipsterilasit joissa ei ole edes linssejä. Tykkään ärsyttää ihmisiä?
Asuja kaupungille ja yliopistolle. Kaikissa samat vakioshortsini jotka ovat kuuluneet suosikkeihini hankinnastaan saakka (siitä alkaa olla muuten vuosi kun ostin ne Soulissa satunnaisesta vaateliikkeestä edes sovittamatta... Ihme että ne sopivat kun korealaiset vaatteet olivat niin hullun pieniä).

 Päivä kavereiden kanssa kaupungilla kului näissä kamppeissa. Yläosa on yksi vakiosuosikkejani, mutta mustaa shortsihametta en ole käyttänyt aikoihin.

Ja viimeiseksi jee, ostin uudet farkut lastenosaston alesta vitosella. Enpä muista milloin olen viimeksi käyttänyt farkkuja vaikka nämä eivät nyt olekaan sellaiset perussiniset. Sukat sain muuten läksiäislahjaksi yhdeltä Japanin seminaarin sempailta *naurua*

Tämänkertaiset asut olivat isteasiassa kahden viikon aikana kuvattuja, mutta katsotaan saisinko seuraavaan postaukseen oikeasti samalla viikolla kuvattuja asuja sen 7 kappaletta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti