torstai 30. elokuuta 2012

Tämä päivittäminen vähän venähti

Eli kesti hieman ennen kuin sain intoa kirjoittaa mitään. Pahoittelen, yritän opetella pitämään lupauksiani paremmin (lupailin reportaasia siitä Persona 3 -photoshootista).

Voisin kuitenkin aloittaa sillä ja muutamilla muilla cosplay-jutuilla. Sitten voisin seuraavissa bloggauksissa kertoa vähän siitä miltä tuntuu kun on pari viikkoa lähtöön.

Eli ensiksi. Se Persona 3 photoshoot...

Shootti tapahtui eräänä arkipäivänä töiden jälkeen, lähtö kuvauspaikalle venyi hieman Fukkan harkkojen takia, mutta ei se mitään, me muut hengasimme minun kämpilläni sillä välin.

kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten liitän tähän seuraavaksi joitain kuvia.

Fukka kyyditsi koko porukan kuvauspaikalle tyylikkäällä kuplallaan! Tunnelma oli jo heti alkuun hieman maaninen, sillä allekirjoittanut oli hieman flunssainen. 


 Myös ihan normaalejakin kuvia saatiin muutama aikaan! Fukka kuvasi nämä meidän kolmen Persona 3 -ryhmäkuvat. (Akihiko: Rorune, Junpei: Wooditus ja Ken: Kangaskasa)
Allekirjoittanut pääsi myös kameran taake, olen omahyväinen näistä kahdesta ylläolevasta kuvasta! (Vasemmalla: wooditus, Oikealla: Fukka)

Alla on sitten epäasiallista, mutta shootin tunnelmaa kuvaavaa materiaalia.
Toisten hahmojen aseet aiheuttivat asianmukaista pelleilyä.
Asiallinen kuvausporukka (polvisuojat suojaavat kivasti kuvaajan toimiessa)
 Ja lopuksi horsmien hehkutusta ja tilannekuva vaikeasta kulkuyhteydestä maan ja tehdasrakennuksen välillä.

Tämä bloggaus jäi tekstin puolesta varsin lyhyeksi, mutta annan sen itselleni anteeksi ja kiitän reippauttani, että sain edes tämän verran puristettua ilmoille. Ja ovathan kuvat kuitenkin aian kivoja. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti